ПРОЕКТИ КОИ НУ„СПОМЕН КУЌА НА ТОДОР ПРОЕСКИ“ ЌЕ ГИ РЕАЛИЗИРА ОВАА ГОДИНА ФИНАНСИРАНИ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА НА РМ

1.ИНФО ПРЕВОДИ Проектот ќе претставува текстуална презентација на ликот и делото на Тодор Проески на англиски,германски и српски јазик преку текстот содржан во инфо пултовите

Прочитај повеќе »