Благодарница од Црвен Крст

Благодарница од Црвен Крст

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Благодарница доделена од општинска организација на „Црвен Крст“ – Крушево по повод денови на крводарителите.

НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ останува и натаму партнер на црвениот крст, поддржувач и организатор на хуманитарни крводарителски акции.

Поддржуваме, учествуваме и иницираме настани кои се во насока на подигнување на јавната свест за изразување на хуманитарност, солидарност и помош за сите и подобро општество.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости