Кавадаречките точакџии

Кавадаречките точакџии на својот велопотфат од Нова Градишка кон Крушево. “Од срце за Тоше ” 6та година ја извозиа оваа патека

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости