КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ПРЕСРЕТ НА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН – 1ви АВГУСТ од 16.30-22.00ч. ВО НУ СПОМЕН КУЌА ТОДОР ПРОЕСКИ КРУШЕВО – БИДЕТЕ ХУМАНИ КАКО НАШИОТ ТОШЕ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости