Крушево Workshop 2017

Крушево Workshop 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Крушево Workshop 2017 Ви ја претставува музичката работилница за гитара со нашиот виртуоз на гитара Дамјан Пејчиноски. Учеството е бесплатно!

Пријавете се со испраќање на порака со вашето име, презиме и датум на раѓање во инбокс на Krusevo Workshop

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости