Мајка Тереза вечниот ангел на милосрдието

Мајка Тереза вечниот ангел на милосрдието

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

На ден 07-06 2016г. се отвори изложба на НУ „Спомен куќа на Мајка Тереза“ од Скопје во НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ Крушево под наслов „Мајка Тереза вечниот ангел на милосрдието“.

Им благодариме на вработените од двете институции за организацијата и успешната соработка. Дел од присутните гости прикажани низ фотографии. Доделување на благодарници од директорот на НУ „Спомен куќа на Мајка Тереза“ на директорот на  НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ за успешна соработка.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости