НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје и НУ Спомен куќа Тодор Проески имаат чест да Ве поканат

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје и НУ Спомен куќа Тодор Проески имаат чест да Ве поканат

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје и НУ Спомен куќа Тодор Проески имаат чест да Ве поканат на отварање на изложбата: „Мајка Тереза – вечниот ангел на милосрдието“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости