Одбележан 16ти Октомври 2018

Одбележан 16ти Октомври 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 16ти ОКТОМВРИ – промовирана слика на Тоше со негова реална големина за да може посетителите да се фотографираат, одржана работилница на ракотворби со ликот на Тоше и спомен куќата, пречек на ултрамаратонците и полагање на цвеќе на вечното почивалиште на Тоше .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости