Одбележување на девет години од трагичниот настан 16.10.

Одбележување на девет години од трагичниот настан 16.10.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Полагање на цвеќе на вечното почивалиште на нашиот сакан Тоше и пречекување на маратонците кои во негова чест и почит трчаа од Нова Градишка до Крушево.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости