Одбележување на денот на раѓање на нашиот Тоше 25.01.2017г.

Одбележување на денот на раѓање на нашиот Тоше 25.01.2017г.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

За ова одбележување ќе бидат претставени фотографии од неговите концерти и патувања, средби со обожавателите, кои ќе бидат изложени во нашата спомен-куќа на Тодор Проески . Исто така посетителите ќе имаат можност за првпат да ја слушнат и инструменталната верзија на темата „Никада“, а во исто време ќе се одржи и редовната крводарителска акција.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости