Одбележување на 10 години од отворањето на НУ „Спомен куќа Тодор Проески“ – на 25 април 2021год.

Одбележување на 10 години од отворањето на НУ „Спомен куќа Тодор Проески“ – на 25 април 2021год.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости