Одбележување на 5 години од отварањето на Спомен куќа Тодор Проески

Одбележување на 5 години од отварањето на Спомен куќа Тодор Проески

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

ОТВОРЕНА ПОКАНА

Почитувани,

Добронамерници, пријатели и почитувачи на делото на нашиот и ваш Тоше, на ден 23.04.2016г. во 12часот во НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ во Крушево ќе се одржи коктел прием по повод 5 години од отварањето на националната установа. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости