Одбележување 10 години од смтрта на Тоше

Одбележување 10 години од смтрта на Тоше

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

16.10.2017г.

12.00ч. Пречек на маратонците на платото „Гумење“

 

12.30ч. во Спомен куќа на Тодор Проески

1- Ликовна работилница на студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ -Штип

2- Рецитал за Тоше

3- Поетско-прозно читање на ученици од СОУ-Наум Наумовски-Борче

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости