ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ „КОЛЕ КАНИНСКИ“ ВО БИТОЛА МУЗИЧКО – СЦЕНСКИ НАСТАН СО НАСЛОВ ТОШЕ „ ЗА ОВОЈ СВЕТ “ ДЕЛ ОД КАРАВАНОТ ЗА ТОШЕ

НА 7ми НОЕМВРИ СО ПОЧЕТОК ВО 11 ЧАСОТ, ВО СПОРТСКАТА САЛА НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ „КОЛЕ КАНИНСКИ“ ВО БИТОЛА СЕ ОДРЖА МУЗИЧКО – СЦЕНСКИ НАСТАН СО НАСЛОВ
ТОШЕ „ ЗА ОВОЈ СВЕТ “ ДЕЛ ОД КАРАВАНОТ ЗА ТОШЕ.
НА НАСТАНОТ БЕА ИЗЛОЖЕНИ И ПРОМОВИРАНИ ПРЕДМЕТИ ОД МУЗЕЈСКАТА ПОСТАВКА ОД
СПОМЕН КУЌАТА НА ТОШЕ КОИ СЕ ПОВРЗАНИ СО ЗНАЧАЈНИ НАСТАНИ КОИ ОВАА ГОДИНА ИМААТ
СВОЈ ЈУБУЛЕЈ- ТОШЕ РЕГИОНАЛЕН АМБАСАДОР НА ДОБРА ВОЉА НА UNICEF ВО 2003г. И НАЦИОНАЛЕН АМБАСАДОР НА UNICEF  ЗА 2004г.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости