Посета кај нас од музеј на Македонија

Директорот на Музеј на Македонија со својот тим од кустоси во посета на НУ Спомен куќа на Тодор Проески, во улога на матичен музеј. Средбата беше во функција на размена на сите потребни информации за подобро функционирање и координиран настап при решавање на заеднички проблеми и детектирање на теми за реализација на заеднички проекти.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости