Представени влашки песни и оро во нашата установа

Отварање на „Кик оф“ семинар, каде се претставија со културно уметничка програма деца-ученици од влашката секција при ЦОУ „Никола Карев“ од Крушево

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости