Работна посета

Директорот на НУ Спомен куќа на Тодор Проески во работна посета на македонската реномирана компанија UNET, компанијата која ја изработи првата и официјална web страна на Тоше Проески. Нашата соработка продолжува со фактот што тимот на UNET е во фаза на изработка на нова и побогата со информации официјална web страна на НУ Спомен куќа на Тодор Проески

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости