Светулка Божја

Светулка Божја

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Голема благодарност кон луѓето кои се потрудија за оваа песна да изгледа вака …
Текст: Миодраг Врчаковски
Композитор: Роберто Панчевски
Аранжман: Кире Костов
Продуцент: Кире Костов
Песната „Светулка Божја“ е посветена на Тоше Проески
Изведувачот на песната е Тања Кочовска

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости