Се одржа „Хуманитарна ревија“ на 21.12

Се одржа „Хуманитарна ревија“ на 21.12

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Голема Благодарност на сите учесници, продолжува соработката помеѓу Штипскиот Универзитет „Гоце Делчев“ и НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости