„Спомен куќа на Тодор Проески“ подари мечиња за Клиниката за детски болести

„Спомен куќа на Тодор Проески“ подари мечиња за Клиниката за детски болести

Директорката на универзитетската клиника за детски болести Аспазија Софијанова прими донација од „Спомен куќа на Тодор Проески“ Крушево, играчки мечиња за децата кои боледуваат од рак.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости