10 години Спомен куќа на Тоше

10 години Спомен куќа на Тоше

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

За 10 години од постоењето на НУ„Спомен куќа на Тодор Проески“ Крушево

ВИДЕО – „Ве сакам сите“ на 103 јазици  – животот на Тоше преку музејските поставки во Спомен домот

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости