18 април – Меѓународен ден на споменици и локалитети како дел од културното наследство

18 април – Меѓународен ден на споменици и локалитети како дел од културното наследство – повелете ние ќе бидеме отворени

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости