Од 24 до 26 јуни годинава во Спомен куќа на Тодор Проески ќе се одржи втората бесплатна работилница за млади музичари, која ќе ја раководи маестро Горан Алачки
Младите ќе имаат можност три дена да работат со својот ментор, а резултатите од нивната заедничка работа...