70 ГИТАРИ ЗА ТОШЕ – РАБОТИЛНИЦА – КРУШЕВО

70 ГИТАРИ ЗА ТОШЕ – РАБОТИЛНИЦА – КРУШЕВО

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

НУ СПОМЕН КУЌА ТОДОР ПРОЕСКИ

ВО ПЕРИОДОТ ОД 24-26.07 2015 СЕ ОДРЖА ГИТАРСКА РАБОТИЛНИЦА ПОД НАСЛОВ „70 ГИТАРИ ЗА ТОШЕ“

ФИНАНСИРАН ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА НА Р. МАКЕДОНИЈА, А ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ПРОДУКЦИСКАТА

КУЌА „ТРЕТО УВО“ ОД СКОПЈЕ, ПОД ВОДСТВО НА МАЕСТРО ВЛАТКО СТЕФАНОСКИ КОЈ КАКО МЕНТОР

НЕСЕБИЧНО И НЕУМОРНО ГО ПРЕНЕСЕ ДЕЛ ОД СВОЕТО ЗНАЕЊЕ, УМЕЕЊЕ И ИСКУСТВО НА ПРИСУТНИТЕ МЛАДИ УЧЕСНИЦИ.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости