Работна посета
Директорот на НУ Спомен куќа на Тодор Проески во работна посета на македонската реномирана компанија...
11 години одбележување
  Снежана Лазарова Луна е родена во Велес 1957г. и е самоук, слободоумен уметник, наивец....