Кавадаречките точакџии
Кавадаречките точакџии на својот велопотфат од Нова Градишка кон Крушево. “Од срце за Тоше ”...
23 мај денот на Власите
По повод националниот ден на Власите 23 мај, во спомен куќата на Тоше во партнерство...