Од 24 до 26 јуни годинава во Спомен куќа на Тодор Проески ќе се одржи втората бесплатна работилница за млади музичари, која ќе ја раководи маестро Горан Алачки

Од 24 до 26 јуни годинава во Спомен куќа на Тодор Проески ќе се одржи втората бесплатна работилница за млади музичари, која ќе ја раководи маестро Горан Алачки

Младите ќе имаат можност три дена да работат со својот ментор, а резултатите од нивната заедничка работа ќе бидат презентирани на завршниот концерт кој ќе се одржи на платото пред Спомен-домот …

http://www.kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/novosti/2507-besplatna-muzicka-rabotilnica-so-goran-alacki-vo-krusevo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Последни новости