Промовирана нова песна на Тоше Проески

Промовирана нова песна на Тоше Проески

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

На ден 26.01.2016 беше промовирана нова песна на Тоше Проески на англиски јазик “If you wanna leave me”.

Во Спомен – куќата на Тоше Проески во Крушево во пресрет на 25 јануари, роденденот на Тоше Проески, во кругот на неговите фанови, роднини и пријатели беше промовирана латино верзијата на песната „If you wanna leave me“ заедно со видео запис за истата.

Во организација на Фондацијата „Тодор Проески“ настапи и хорот при ОУ „Никола Карев“, покрај нив настапи Нина Јанева и Давид Темелков, кои изведуваа песни од нашиот ангел Тоше Проески.

Исто така, во спомен на роденденот на Тоше, традиционално се организираше и крводарителска акција.

Песната „If you wanna leave me“, која е снимена и како балада и во латино верзија, е најава за постхумен албум со необјавени песни од Тоше.

Погледнете ја новата песна и новиот спот!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Последни новости